Tarjontaamme kuuluvat:

Klassinen hieronta

Nivelten mobilisaatiohoidot

Lihasenergiatekniikat (MET)

Faskiahoidot (MFRT)

Kuumakivihieronta


Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hyvin vanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta.


Nivelten mobilisaatiohoidot

Mobilisaatio käsittely on turvallinen ja pehmeä tapa hoitaa "lukkiutuneita" niveliä. Mobilisoivaa hierontaa voidaan kohdistaa yksittäisiin ongelmia aiheuttaviin niveliin ja niitä ympäröiviin syviin pehmytkudoksiin. Niveliä liikutettaessa pyritään saamaan aikaan liukuminen nivelpintojen välillä. Syviin kudoksiin kohdistuvalla liikkeellä saadaan aikaan aineenvaihdunnan paraneminen ja kudosten venytys.


Faskiahoidot (MFRT)

Faskiahoito on hoitomuoto, jossa faskiaa eli lihaskalvoa lempeästi käsittelemällä saadaan helpotusta kehon jännitystiloihin, jäykkyyteen, lihassärkyihin, puutumisiin, erilaisiin kiputiloihin ja tunnottomuuteen. Lihaskalvon kireyttä voidaan vapauttaa lempeästi ja kivuttomasti, ja samalla koko kehon jännitystä lievittäen.


Lihasenergiatekniikat (MET)

Lihasenergiatekniikkaa käytetään joko lihasten rentouttamiseksi tai päinvastoin niiden aktivoimiseksi, mutta myös nivelten mobilisaatioon ja faskioiden (=lihaskalvojen) venyttämiseen. Näin voidaan vaikuttaa tehokkaasti esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinkipuun tai vaikka ryhdin kohentamiseen. Lihasenergiatekniikassa käytetään hyväksi potilaan omaa lihasvoimaa. Lihastyö tapahtuu tarkkaan kontrolloidusta alkuasennosta tiettyyn suuntaa terapeutin säätelemää vastusta vasten. Sen käyttäminen edellyttää potilaan aktiivista osallistumista ja yhteistyökykyä terapiatilanteessa.


Kuumakivihieronta

Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa, rentouttaa ja rauhoittaa